Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Of Gert Verheyen ooit trainer wil worden van Club Brugge?

Gert Verheyen (analist)

Gert Verheyen beleeft dit seizoen zijn vuurdoop als trainer in de Jupiler Pro League bij KV Oostende. Voordien was hij actief als coach van de jonge Rode Duivels U19, maar dat is natuurlijk niet te vergelijken met het grote werk. 

“Elke coach zou eerst even in de media moeten werken. Als ik niet tien jaar als analist had gewerkt, zou ik hier nu meer opgejaagd zitten. Als voetballer denk je dat elke journalist slecht is. Nu weet ik dat dat niet zo is, maar natuurlijk weet ik dat trainer een hondenjob is”, aldus Verheyen in Het Nieuwsblad.

“Ik zal soms moeten omgaan met kritiek, maar Oostende is Club of Anderlecht niet, waar de pers op alles springt. Ooit coach worden van Club Brugge? Nog geen seconde over nagedacht. Integendeel: als het mislukt met Oostende, dan mislukt het. Maar ik wil het proberen”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws