Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe aankoop Groeneveld is klaar om te schitteren

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Gisteren was Club Brugge te sterk voor KM Torhout. In de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding wist blauw-zwart met 0-6 te winnen. Nieuwe aankoop Arnaut Groeneveld maakte zijn eerste minuten en was meteen betrokken bij enkele doelpunten.

Op de officiële website van Club Brugge vertelt Groeneveld dat hij klaar is om te schitteren in het Jan Breydelstadion. “Ik hou zeker een positief gevoel over aan mijn eerste wedstrijd. We speelden vrij goed en het is belangrijk om een goed gevoel te creëren in het team. Ikzelf voelde me ook lekker op de linkerflank waar ik altijd al gespeeld heb”, aldus Groeneveld.

Groeneveld was meteen belangrijk voor Club. “Ik was betrokken bij 3 goals vandaag, dus daar ben ik wel tevreden mee. Nu komt de stage er aan en daar gaan we met de groep hard werken. Ik weet van mezelf ook wat de werkpunten zijn, maar dat is ook positief. Ik ga sowieso hard werken en trainen en dan komt dat wel goed.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws