Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Niet normaal welke loonsverhoging Carcela wil bij Standard

Mechele en Nakamba (Club Brugge - Standard)

Standard opent morgen de competitie tegen AA Gent, maar dat zal zonder Mehdi Carcela zijn. De flankaanvaller bleef na het WK met Marokko een tijdje onwettig afwezig en vraagt ondertussen een fikse loonsverhoging. 

Zijn maatje Edmilson Junior vertrok intussen voor 5,5 miljoen euro naar Qatar. Carcela staat zeker niet afkerig tegenover een verlengd verblijf bij Standard, maar wil zijn goede prestaties van vorig seizoen verzilverd zien in een loonsverhoging.

Momenteel verdient de kwieke dribbelaar 800.000 euro bruto per seizoen. Het Luikse bestuur schrok van zijn nieuwe eisen, want Carcela hoopt op een jaarloon van 2 miljoen euro bruto, méér dan het dubbele dus.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws