Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Na Vadis keert ook Lestienne terug naar Belgische topper’

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Maxime Lestienne werd vorig seizoen na de winter door Rubin Kazan uitgeleend aan Malaga uit de Primera Division. Sindsdien is de flankaanvaller op zoek naar een nieuwe club en die heeft hij nu gevonden. 

Door de aanwezigheid van Luc Devroe bij Anderlecht hoopte de entourage van de ex-aanvaller van Club op een transfer naar Brussel, maar die piste werd nooit echt concreet.

Lestienne keert wel terug naar de Belgische competitie en zal bij Standard de leemte proberen op te vullen die Edmilson nalaat. De Braziliaanse Belg speelde gisteren zijn laatste match voor de Luikenaars in de Supercup en trekt voor bijna 6 miljoen euro naar Qatar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws