Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Mogelijk heel goed nieuws voor Club over sterkhouder’

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

Het gonst van de transfergeruchten: wie vertrekt en wie komt in de plaats? Nog tot 1 september kunnen de clubs in België hun kern versterken. 

Club Brugge anticipeerde op een mogelijk vertrek van Stefano Denswil met de komst van de Braziliaan Luan Peres, maar nu meldt Het Nieuwsblad dat Denswil geen haast heeft voor een transfer en graag nog de Champions League-campagne zou meemaken met Club Brugge. Een transfer zou dan voor ten vroegste in de winter zijn.

Denswil staat in de belangstelling van Brighton, maar dat is een ploeg die waarschijnlijk zal moeten knokken om het behoud in de Premier League. Daarom verkiest de Nederlander liever nog even het uitstalraam van de Champions League. Wordt ongetwijfeld vervolgd de komende weken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws