Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier gegeerd door één van de grootste clubs ter wereld

Thomas Meunier is a Bruges Boy

Thomas Meunier was afgelopen seizoen geen basispion bij PSG, maar speelde een geweldig WK waardoor hij op de radar van verschillende topclubs is gekomen. De Rode Duivel stuurde alvast een stevig signaal naar de Franse topclub. 

Meunier wil een onbetwistbare basispion zijn in de Franse hoofdstad, maar door de aanwezigheid van Dani Alves op de rechtsachter, de beste vriend van Neymar, wordt dat een moeilijk verhaal. Als hij geen garanties krijgt, kijkt de Luxemburger liever uit naar een andere werkgever.

Dankzij het WK heeft Meunier de clubs voor het uitkiezen en niemand minder dan Barcelona is gecharmeerd door de ex-Bruggeling. Ook SSC Napoli en Bayern München volgen de situatie op de voet. Verwacht wordt dat PSG, indien ze bereid zijn om Meunier te laten gaan, een bedrag van ongeveer 30 miljoen euro zal vragen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws