Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier geeft duidelijke hint aan PSG over toekomst

Thomas Meunier is a Bruges Boy

Thomas Meunier was bij de Belgische uitblinkers op het WK en de grote clubs hebben hem daardoor nog beter leren kennen. De rechterflankspeler geeft dan ook een duidelijke hint naar zijn club Paris Saint-Germain. 

“Ik denk dat ze al aanbiedingen voor mij gekregen hebben. Ze kennen mijn standpunt: ik wil graag iets bereiken met PSG. De club bevalt me enorm, maar het vorige seizoen gaf me een onvoldaan gevoel”, aldus Meunier in Het Belang van Limburg.

“Daarom wil ik het vertrouwen hebben en meer spelen. Niet alleen van de nieuwe trainer Tuchel, maar van de hele club.” Bij PSG was Meunier afgelopen seizoen meer invaller dan basisspeler. Hij moest er de Braziliaan Alves laten voorgaan, een goede vriend van Neymar en sterspeler bij de Parijzenaars.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws