Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Merkwaardige slotfase, 3 VAR-momenten, maar Club klopt Eupen met 5-2

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Club Brugge is goed begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. Op de eerste speeldag won in het eigen huis met 5-2 tegen KAS Eupen. Bij de de pauze was het al 3-0. 

Wesley opende de score en Vossen lukte de 2-0 vanop de stip. Die strafschop kwam er na ingrijpen van de VAR en een handbeweging van Blondelle richting Poulain. Na een enig mooie assist van Vanaken tekende opnieuw Wesley voor 3-0. Voor de pauze leek Tomecak nog een speler van Eupen neer te werken in de zestien, de VAR liet begaan.

Na de pauze scoorde ook Vossen zijn tweede: 4-0. Daarna ging het plots minder. De Panda’s lukten de eerredder via Ocansey en na opnieuw ingrijpen van de VAR (fout Mitrovic) kregen de Oostkantonners een strafschop, die door Garcia werd benut: 4-2. Het beeld van de match keerde en Club moest achteruit. In de slotfase ging de bal weer op de stip na een fout van Mulumba (tweede geel en rood) op Poulain. Vossen maakte zijn derde van de middag: 5-2.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws