Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Martinez geeft Bruggeling hoop op selectie Rode Duivels

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

België haalde een knappe derde plaats op het WK. Bondscoach Roberto Martinez kan nog grotendeels met dezelfde groep verder, maar staat open voor vernieuwing. 

In september spelen de Rode Duivels een oefeninterland tegen Schotland met het oog op de Nations League. De kans bestaat dat Hans Vanaken hierin een rol van betekenis zal spelen. “De middenvelder maakte het voorbije seizoen indruk bij Club Brugge en Martinez gaf al aan hem te volgen”, lezen we in Het Belang van Limburg.

Als Hans Vanaken in juli en augustus een goede start van het seizoen kan maken in Brugge, is de kans dus groot dat hij tegen Schotland opgeroepen wordt en zijn kans zal krijgen. Mogelijk komen Anthony Limbombe en Brandon Mechele ook in aanmerking voor een selectie, maar daar schrijft het dagblad niets over.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws