Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Makelaar Schrijvers: “Dat was slecht signaal van Clement”

Racing Genk speelde in het tussenseizoen toptalent Siebe Schrijvers kwijt aan Club Brugge. Nochtans blijkt nu dat de speler graag nog in Limburg had willen blijven. 

“Als je een eigen talent wilt overtuigen om te blijven, moet je ook signalen uitsturen dat je dat meent. Hem in de tribune zetten tijdens Play-Off 1 is op zo’n moment niet het juiste signaal. Toen hebben we een knop omgedraaid”, aldus Nico Vaesen, de makelaar van Siebe Schrijvers, in Sport/Voetbalmagazine.

“Zonder deadline om bij te tekenen hadden Siebe en zijn familie best nog wat willen wachten, om te zien wat er met Pozuelo gebeurde. Want na dertien jaar voelde Siebe zich een echte Genkie. Zijn vader en moeder zijn altijd Genk-supporters geweest.”

Clement toonde echter te weinig vertrouwen in Schrijvers, in combinatie met de deadline van het bestuur om bij te tekenen waren dat voldoende argumenten voor de speler en zijn entourage om de deur in Genk definitief dicht te trekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws