Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Limbombe hoeft niet te wanhopen, nog één struikelblok voor transfer’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

In de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen deed Ivan Leko geen beroep op Anthony Limbombe. De eenmalige Rode Duivel zit immers met zijn hoofd bij een transfer. Die leek hij ook bijna beet te hebben, maar de overgang naar Huddersfield sprong nog af.

Toch hoeft Limbombe niet te wanhopen, want er is nog altijd voldoende interesse uit Engeland. Ook Newcastle United en Southampton worden immers al een tijdje genoemd en volgens The Sun zouden vooral die eerste concreet zijn.

Er is echter nog één struikelblok dat Newcastle ervan weerhoudt vol voor Limbombe te gaan. Eerst moeten ze immers nog Christian Atsu zien te verkopen. Die geniet interesse van uitgerekend Huddersfield.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws