Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko verwacht nog vuurwerk op de transfermarkt

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge stelde vandaag aanwinst nummer zes voor. De Braziliaanse verdediger Luan Peres Petroni heeft voor vier seizoenen in het Jan Breydelstadion getekend. Blauw-zwart is echter nog lang niet klaar met winkelen en ook coach Ivan Leko verwacht nog vuurwerk op de transfermarkt.

Na de 0-6 oefenzege op Torhout  was Ivan Leko tevreden. “We zijn nu 2 weken bezig en ik ben blij met wat ik al gezien heb. Week na week zie je dat de automatismen stilaan terugkomen en dat geeft me een goed gevoel. Het is nu vooral belangrijk om op alle vlakken steeds progressie te maken. We winnen vandaag wel met 6-0 en dat kon zeker nog meer zijn, maar dat is nu niet het belangrijkste”, vertelt Leko op de officiële website van FCB.

De nieuwkomers zijn goed begonnen bij Club Brugge maar de Kroaat verwacht nog vuurwerk op de transfermarkt en ziet nog zeker twee à drie nieuwe namen komen. “Wij willen zo goed mogelijk de nieuwkomers integreren. Er is opnieuw een enorme ambitie bij ons, maar onze ploeg is ook nog niet compleet. We verwachten dat er nog 2 à 3 versterkingen bijkomen om op die manier de concurrentie in de groep nog aan te scherpen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws