Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko verklaart waarom Refaelov afwezig was en meldt volgende uitgaande transfer

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Lior Refaelov behoorde gisteren tegen Standard verrassend niet tot de kern van Club Brugge. Achteraf legde trainer Ivan Leko uit waarom de publiekslieveling ontbrak. 

“Het is moeilijk werken voor een coach in deze transferperiode. Jongens als Refaelov zijn bezig met hun toekomst. Dat zorgt voor zenuwachtigheid”, wordt onze coach geciteerd in Het Belang van Limburg. Waar zijn toekomst ligt, is voorlopig nog onduidelijk: terug naar zijn thuisland Israël of wordt hij met zijn oud-trainer Preud’homme herenigd bij Standard?

Ondertussen raakte ook bekend dat Fran Brodic Club definitief verlaat. De Kroatische spits gold als een groot talent, maar na uitleenbeurten aan Antwerp en Roeselare wordt hij nu gratis ingelijfd door de Italiaanse derdeklasser Catania. Daar was hij vorig seizoen ook al actief op huurbasis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws