Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko spreekt duidelijke wens uit over transferperiode

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Club Brugge heeft zondag zijn eerste grote afspraak van het seizoen met de Supercup in eigen huis tegen Standard, de nieuwe werkgever van ex-trainer Michel Preud’homme. Ivan Leko blikt vooruit naar die wedstrijd en de competitiestart. 

“Het is een trofee, dus is het sowieso belangrijk voor ons. Ik kon al vaststellen dat op training de grinta, motivatie, honger en kwaliteit terug is, zondag zullen we zien hoe dit zich op fysiek, technisch en tactisch vlak vertaalt naar een wedstrijd. We willen alleszins winnen in eigen huis”, zegt de trainer op de officiële website.

“Natuurlijk waren enkele jongens ook niet volledig fit tijdens de voorbereiding. Mechele en Nakamba, belangrijke pionnen vorig seizoen, werken hard aan hun terugkeer, maar zullen zondag nog niet klaar zijn. Ook Dennis viel woensdag uit, hopelijk niet voor lang, want we hopen dat hij zijn beste vorm opnieuw haalt.”

“We zullen zondag alleszins met de beste ploeg op mentaal, fysiek en technisch vlak spelen. We werken opnieuw toe naar een groep van 18 titularissen waar iedereen zijn kans kan grijpen.”

Wat Leko vindt van de transferperiode? “In de kranten draait het enkel om wie komt en gaat, zodat de focus niet op het belangrijkste ligt. Ik hoop dat we ook naar een vervroegd einde kunnen gaan van de transferperiode voor de start van de competitie, net zoals de Premier League.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws