Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko maakt namen bekend voor KAS Eupen

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Club Brugge opent zondagmiddag om 14u30 de competitie tegen KAS Eupen. Ivan Leko maakte een ruime kern van 21 namen bekend voor de partij tegen de Panda’s

Van die 21 vallen morgenmiddag nog 3 namen af. De 3 doelmannen zijn Letica, Horvath en Hubert. Verdedigers: Denswil, Decarli, Scholz, Poulain, Mitrovic, Peres. Middenvelders: Baiye, Vormer, Vanaken, Rits, Cools, Tomecak. Aanvallers: Wesley, Vossen, Schrijvers, Danjuma, Openda, Dennis.

Deze jongens ontbreken allemaal: Mechele, Vlietinck, Mata, Refaelov, Nakamba, Diaby, Diatta, Limbombe. Om het nog niet te hebben over spelers die eigenlijk geen kans meer krijgen zoals Coopman, Pina of Gabulov.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws