Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko heeft enkele verrassingen in selectie voor Standard

Ivan Leko en Rudi Cossey

Ivan Leko heeft zaterdagmiddag zijn selectie bekend gemaakt voor de Supercup van morgen. Dan speelt Club Brugge in het Jan Breydelstadion tegen bekerwinnaar Standard. 

Anthony Limbombe en Abdoulaye Diaby zitten met een transfer in hun hoofd en op hen wordt niet meer gerekend. Wesley Moraes verkeert in dezelfde situatie, maar met hem zijn andere afspraken gemaakt en de Braziliaan hoort gewoon bij de groep.

Lior Refaelov en Jordi Vanlerberghe lijken niet echt in de plannen van Leko te passen, want zijn er allebei niet bij terwijl jongelingen Baiye en Openda wel tot de kern van 21 behoren. Matej Mitrovic maakte nauwelijks een training mee en is toch geselecteerd na zijn transfer van Besiktas.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws