Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jordie Clasie verlaat Southampton en maakt mooie transfer

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

Jordie Clasie maakte vorig seizoen bij momenten indruk op het Brugse middenveld, maar het was moeilijk om op te tornen tegen de concurrentie van Marvelous Nakamba. Na zijn uitleenbeurt keerde de Nederlander dan ook terug naar Southampton. 

In Engeland is geen toekomst weggelegd voor de defensieve middenvelder en daarom gaf hij z’n makelaar de opdracht een andere werkgever te zoeken. Volgens VI speelt Clasie volgend seizoen op huurbasis voor Feyenoord. In 2015 incasseerde Feyenoord nog 15 miljoen euro voor een transfer in de omgekeerde richting.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws