Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor Club uit de ziekenboeg

Grote vlaggen Club Brugge (Club Brugge - Antwerp)

Door het uitvallen van Krépin Diatta heeft Club Brugge een optie minder op de flanken. Naar verwachting zal de Senegalees ongeveer een maand buiten strijd zijn. 

Als Lior Refaelov binnenkort een transfer versiert, valt daar nog een andere speler weg. Ondertussen heeft Ivan Leko wel goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg. Aanwinst Clinton Mata van Charleroi werd meteen na zijn transfer geopereerd wegens pubalgie en zou pas vanaf oktober wedstrijdfit geraken.

Opvallend genoeg liep de Angolees dinsdag al rondjes op training en lijkt hij dus een voorsprong te hebben op zijn schema. Het Nieuwsblad vermoedt dat als hij op deze manier progressie blijft maken, de rechterflankspeler mogelijk al in september inzetbaar zal zijn.

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws