Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Bruggeling loodst Kroatië naar WK-finale!

Kroatië heeft zich woensdagavond geplaatst voor de WK-finale door in de halve eindstrijd af te rekenen met Engeland. Ex-Bruggeling Ivan Perisic was de gevierde man bij de Kroaten. 

Al na 5 minuten schilderde Tripper een vrijschop tegen de touwen. De Kroaten, met al twee verlengingen in de benen, hadden het moeilijk, maar konden zich toch nog eens opladen om alles te geven. Na de pauze scoorde Perisic op spectaculaire wijze de gelijkmaker. De Oostblokkers domineerden daarna even, toch vielen geen goals meer binnen de reguliere speeltijd.

In de extra tijd leek Engeland zich aanvankelijk te herstellen, maar de Kroaten vochten als leeuwen en werden beloond. Perisic verlengde een hoge bal slim met de achterkant van het hoofd, twee Engelse verdedigers lieten zich verrassen en Mandzukic scoorde vanuit hun rug de winnende treffer.

Kroatië speelt zondag om 17u de WK-finale in Moskou tegen topfavoriet Frankrijk, met maar liefst 3 verleningen in de benen! België treft Engeland op zaterdag voor het brons om 16u in Sint-Petersburg. Adnan Januzaj Sportpersoonlijkheid van het Jaar in Engeland… we denken van niet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws