Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Europese grootmacht wil Ivan Perisic binnenhalen’

Ivan Perisic speelde vorige week nog de WK-finale met Kroatië tegen Frankrijk en scoorde de 1-1 gelijkmaker in die wedstrijd. De ex-speler van Club en tegenwoordig aan de slag bij Inter Milaan, staat nadrukkelijk in de belangstelling van een Europese topclub. 

Zo wil Manchester United de speler graag overtuigen om naar Old Trafford te komen. Ook vorig seizoen wou José Mourinho de Kroaat al graag aan zijn selectie toevoegen.

Luciano Spalletti, trainer van Inter, voelt de bui mogelijk al hangen: “Perisic vertelde me dat hij heel moe is, vooral mentaal en dat het WK veel energie kostte. Maar hij heeft voorlopig niets gezegd dat erop wijst Inter te willen verlaten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws