Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eerste kennismaking met aanwinst Luan Peres (Video)

Club Brugge heeft vandaag de transfer van de Braziliaanse verdediger Luan Peres Petroni wereldkundig gemaakt. De 1m90 grote Luan Peres komt over van het Braziliaanse Ituano Futebol Clube en tekent een contract voor vier seizoenen bij blauw-zwart.

De zesde aankoop van de landskampioen is ook al gearriveerd bij Club Brugge en reageert voor het eerst op zijn overgang naar België. Afgelopen seizoen speelde de centrale verdediger op huurbasis bij Braziliaanse topclub Fluminense waar hij onbetwiste basisspeler was. Komend seizoen zal hij aldus te zien zijn op de Belgische velden.

“Ik wilde meteen komen want dit is een grote club”, reageert Luan Peres Petroni op de officiële website van Club Brugge. “Ik ben zeer blij dat ik hier ben en ik hoop een meerwaarde te zijn. Ik ken de club, in FIFA kies ik vaak Club Brugge om het op te nemen tegen mijn vrienden. Ik wil vechten in de Champions League, Club Brugge is de grootste club en in elke competitie willen we winnen”, aldus de 23-jarige Braziliaan. Veelbelovende woorden van de nieuwe aanwinst!

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws