Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit mooie bedrag incasseert Club Brugge na het WK in Rusland

Alle clubs die spelers moesten afstaan aan landen op het WK kregen van de FIFA een vergoeding van 7.000 per dag per speler dat die een werkdag miste. Ook voor ex-spelers hadden ze mogelijk nog recht op een kleine commissie. 

Club Brugge mag zo van de FIFA binnenkort 238.563 euro op hun rekening verwachten. De grootste vergoeding krijgt Blauw-zwart voor Vladimir Gabulov die tot en met de kwartfinale van Rusland in het toernooi bleef. De doelman speelde geen minuut op het WK en heeft ook in Brugge geen toekomst meer, maar wel nog een contract.

Voorts waren er nog kleine bedragen voor José Izquierdo, Mathew Ryan, Oscar Duarte en Thomas Meunier. Voor de rechterflankspeler van de Rode Duivels ontvangt Club nog welgeteld 612 euro. Hij werd in 2016 voor ongeveer 6 miljoen euro verkocht aan PSG.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws