Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Deze ploeg wil 5 miljoen geven voor Bolingoli’

Boli Bolingoli (Club Brugge - Gent)

Jullie waren hem misschien al vergeten, maar Boli Bolingoli speelde in een recent verleden ook nog voor Club Brugge. Hij werd samen met Brandon Mechele uitgeleend aan STVV en vertrok daarna richting Oostenrijk. 

De voormalige Bruggeling doet het uitstekend bij Rapid Wien, want hij speelde zich in de belangstelling van Torino uit de Serie A. Die club wil volgens de fansite Toro tot 5 miljoen euro bieden op de neef van Romelu Lukaku.

Behalve Torino hebben ook enkele clubs uit de Bundesliga interesse in Boli Bolingoli. Een transfer is geen noodzaak voor de linkspoot, want hij ligt nog tot 2020 onder contract en Rapid wil hem graag houden. De hoofdstedelingen eindigden derde vorig seizoen en zijn geplaatst voor de voorrondes van de Europa League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws