Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Devroe dreigt: “Wie spelletjes speelt, wacht een onaangename verrassing op 1 september”

Anderlecht opent zaterdagavond om 18u het voetbalseizoen in Kortrijk, zeker geen makkelijke verplaatsing. Ondertussen blijft de transferperiode voor onrust zorgen, zoals bij de meeste teams. Al gaan ze bij Anderlecht nog net een stapje verder. 

Lukasz Teodorczyk en Isaac Kiese Thelin lieten uitschijnen dat ze niet weg moeten bij Paars-wit en zich volop concentreren op het nieuwe seizoen. Tot ergernis van algemeen manager Luc Devroe: “Zei de makelaar van Teo dat zo tegen jou? Ja? Dan luisterde hij niet goed naar mij. Mijn Engels zal niet goed genoeg zijn, zeker? Misschien moet ik eens een andere taal proberen, maar Pools kan ik helaas niet”, lezen we in Het Laatste Nieuws.

“Wie spelletjes speelt en hier op 1 september nog zit, wacht een onaangename verrassing. Onze voorzitter bewees al dat hij grote namen naar de B-kern durft sturen.” Bij KVO moesten vorig seizoen Berrier en Gano toekijken van de zijlijn na onenigheid binnen de club.

Ook Kara en Obradovic zouden moeten vertrekken. Voor Dendoncker kwam een bod van 18 miljoen euro binnen van Marseille. “Wij weten van niks. Anderlecht heeft ons niet laten weten dat we beter andere oorden opzoeken”, reageren de betrokken spelers.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws