Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coopman uit ongenoegen over zijn situatie

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

Sander Coopman hoopt nog altijd op een transfer naar Zulte Waregem of Racing Genk, maar is nog steeds een speler van Club Brugge. Die situatie zint hem duidelijk niet. 

Coopman werd vorig seizoen al uitgeleend aan Zulte Waregem, maar Essevee wou de transferprijs van 2 miljoen euro niet betalen. Racing Genk toonde interesse via trainer Clement, ook daar kwam geen akkoord uit de bus. Omdat Leko geen toekomst ziet in Coopman bij Club, lijkt hij op een dood spoor te zitten tijdens de voorbereiding.

Die onzekerheid duurt blijkbaar te lang voor Coopman en hij postte een opvallend verhaal op zijn Instagram-account met een foto van zichzelf op training en de tekst: If they don’t respect you, respect yourself and leave that situation. 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws