Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club is het beu en wil overbodige speler terug op training

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

Een week voor de competitiestart wil Club een goed zicht krijgen op de in- en uitgaande transfers. Het bestuur hoopte Tomas Pina te verkopen aan Deportivo Alaves in de Primera Division, maar de onderhandelingen blijven aanslepen. 

Pina speelde vorig seizoen op huurbasis voor Alaves en daar waren ze zo tevreden over hem dat ze de middenvelder graag definitief willen aanwerven. Blauw-zwart heeft een prijs van 2,5 miljoen euro op z’n hoofd gezet.

Volgens Cadena Ser talmt Alaves omdat het beseft dat Pina niet meer in de Brugse plannen past om op die manier de prijs drukken. De speler onderhield zijn conditie tot dusver individueel in Spanje, maar Club is de situatie beu. Pina moet zich maandag op training melden en het stuurt daarmee een duidelijk signaal naar Alaves.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws