Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club haalt speler binnen die volgens eigen voorzitter ‘niveau niet aankon’

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Het is wachten op de officiële berichtgeving, maar de voorzitter van Besiktas heeft bevestigd dat Matej Mitrovic opnieuw op weg is naar Brugge. Sinds de winterstop werd de Kroatische verdediger al gehuurd van de Turkse topclub. 

Tegen Futbol Arena was Besiktas-voorzitter Fikret Orman redelijk streng voor Mitrovic: “We kochten hem met het oog op de toekomst. Maar we doen hem nu van de hand omdat hij zich toch nog meer moet ontwikkelen. Met Pepe, Tosic, Vida en Necip hebben we al goede verdedigers en hij kon dat niveau niet aan.”

Club zou ongeveer 3,9 miljoen euro op tafel leggen om de Kroaat definitief over te nemen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws