Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge wil contract van deze speler zo snel mogelijk ontbinden

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Het is een drukke periode voor Vincent Mannaert. Hij is dan ook volop bezig met het afwerken van de A-kern samen met hoofdtrainer Ivan Leko. 

Met Letica, Horvath en Hubert beschikt Club momenteel over drie doelmannen. Het logische gevolg is dat Vladimir Gabulov (34) mag beschikken. De Rus, afgelopen WK nog derde doelman bij het gastland, kwam pas vorige winter naar Brugge.

Club haalde hem voor amper 200.000 euro weg bij Arsenal Tula, maar verdiende die som al terug door zijn WK-selectie. Volgens de Russische bron Championat verdiende Gabulov in Rusland drie keer meer dan in Brugge. Als hij opties ziet in zijn thuisland, is de kans groot dat Gabulov zal akkoord gaan met de ontbinding van zijn overeenkomst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws