Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge komt met slecht nieuws over blessure Diatta

Krepin Diatta van Sarpsborg 08 naar Club Brugge

Club Brugge won gisteren dan wel de Supercup tegen Standard, minder nieuws was dat Krépin Diatta een zware blessure opliep en met een draagberrie van het veld gedragen werd. 

Dat gebeurde in de 77ste minuut na een stevig contact met Collins Fai van Standard. Ondertussen heeft Club gemeld dat de Senegalese flankspeler een zware hersenschudding heeft opgelopen en een polsbreuk. Verwacht wordt dat de speler ongeveer één maand uit de roulatie zal zijn.

UPDATE:

Volgens zijn persoonlijke chauffeur en begeleider Philippe Merveille dient de diagnose bijgesteld te worden naar een breuk in de linkerhand en geen polsbreuk. Ook zou Diatta geen hersenschudding hebben.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws