Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge dreigt naast transferdoelwit te grijpen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft al een paar versterkingen binnengehaald maar lijkt nog niet klaar op de transfermarkt. Verschillende transferdoelwitten worden genoemd maar het ziet er naar uit dat één naam al geschrapt kan worden. De Nigeriaanse aanvaller Taiwo Awoniyi is op weg naar AA Gent.

Volgens diverse Nigeriaanse media wil Liverpool Moses Simon van AA Gent binnenhalen. De Engelse club wil Taiwo Awoniyi dan ook in een ruildeal betrekken. Awoniyi kan dus komend seizoen op huurbasis uitkomen voor AA Gent. Moses Simon bewandelt de omgekeerde weg naar Liverpool en moet zo’n 13 miljoen euro kosten.

Taiwo Awoniyi speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Moeskroen en maakte daar veel indruk. Bij Liverpool krijgt de 20-jarige aanvaller echter geen plekje in de A-kern. Onder meer Club Brugge en Anderlecht hadden de Nigeriaanse aanvaller dan ook op de radar staan maar het is AA Gent die met de spits aan de haal gaat.

Interessant profiel

Een tijdje geleden liet Algemeen Manager Vincent Mannaert al weten dat Taiwo Awoniyi een interessante optie is voor Club Brugge. “Awoniyi heeft een interessant profiel. Hij is nog jong en heeft zeker potentieel. Zijn kwaliteiten komen overeen met Wesley, al is die wel nog iets efficiënter en krachtiger. Alles hangt uiteraard af van Liverpool”, liet Mannaert weten tegenover Sport/Footmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws