Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brengt Leko zondag verrassende naam aan de aftrap?

Club Brugge moet zondag in de seizoensopener tegen KAS Eupen een waslijst aan spelers missen: door blessures of transferperikelen. Van een type 11 is nog lang geen sprake, dus moet Ivan Leko voorlopig een beetje puzzelen. 

Letica is een certitude tussen de palen. Achterin geraakt Mechele niet fit en kiest de trainer 3 namen uit het vijftal Decarli, Denswil, Mitrovic, Peres, Poulain. Op de flanken worden Danjuma en Cools verwacht. Twee van de drie centrale namen zijn met Vormer en Vanaken ook al ingevuld. De derde is een vraagteken: krijgt Mats Rits opnieuw z’n kans of komt de amper 17-jarige Brandon Baiye verrassend aan de aftrap?

“In die 5 weken voorbereiding toonde hij dat hij het niveau aankan. Dan moet je bij een team als Club Brugge geen rekening houden met namen, status of leeftijd. Of je nu 36 of 17 bent, de beste speelt”, aldus Leko op de persconferentie vrijdag voor de match tegen Eupen. Voorin krijgen we zo goed als zeker Vossen en Wesley te zien.

Leko kwam nog even terug op de figuur van Brandon Baiye: “Ik ben natuurlijk extra gelukkig en trots dat het iemand van ons is, van onze Academy. Dat geeft de mensen binnen de Club extra vertrouwen dat je kansen krijgt als je goed genoeg bent”, lezen we op de officiële website.

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws