Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘2 recente transfers mogen alweer vertrekken bij Club’

Leko - Cools - Decarli (KV Oostende - Club Brugge)

Club haalde met de Braziliaan Peres al een nieuwe verdediger binnen en ook Stefano Denswil is nog altijd in Brugge. Matej Mitrovic, vorig seizoen gehuurd van Besiktas, staat eveneens nog op de radar om terug te keren. 

Het Laatste Nieuws meldt dan ook dat Club geen bezwaar zou tonen bij een eventueel vertrek van Alexander Scholz of Saulo Decarli. Scholz werd in de winterstop overgenomen van Standard, maar zijn overgang was nooit een succes.

Saulo Decarli maakte in augustus 2017 de overstap van de Duitse tweedeklasser Braunschweig. Hij stond aanvankelijk wel in de ploeg en scoorde zelfs, maar verdween daarna uit de basis en viel op de koop toe nog eens uit met een blessure.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws