Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

2 opvallende rugnummers bij Club komend seizoen

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Minder dan een maand en de competitie gaat weer van start in de Jupiler Pro League. Het seizoen 2018-2019 laat dus niet lang meer op zich wachten. 

Alles wordt in gereedheid gebracht, transfers afgerond, kernen versterkt en ook rugnummers worden toegekend of gekozen. Zo gaat aanwinst Clinton Mata met het nummer 77 spelen bij Blauw-zwart. Opvallend, want dat nummer droeg hij nooit eerder. Vorig seizoen bij Genk had hij nummer 27. De vorige speler met nummer 77 bij Club was Mo Dahmane.

Overigens raakte ook bekend dat Marvelous Nakamba nummer 30 inruilt voor nummer 18. Feit dat de Zimbabwaan voor een nieuw rugnummer kiest, doet vermoeden dat hij het seizoen gewoon zal aanvatten in het Jan Breydelstadion. De fans lijken zich dus geen zorgen te moeten maken over een eventuele uitgaande transfer van hun sterkhouder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws