Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zien we dadelijk 2 ex-Bruggelingen in actie op WK?

Bacca komt met prachtige woorden voor Club-fans

Deze middag om 14u opent Colombia het WK voetbal in groep H tegen Japan. Bij de Colombianen zitten twee ex-spelers van Club Brugge in de kern. 

Natuurlijk zijn dat Carlos Bacca (Villarreal) en José Izquierdo (Brighton). Verwacht wordt dat Izquierdo een kans maakt op een basisplaats en Bacca zo goed als zeker op de bank zal starten. Zeker is dat natuurlijk allerminst, want bondscoach José Pekerman zal waarschijnlijk tot in laatste instantie wachten om zijn basiself vrij te geven.

Colombia is uiteraard favoriet tegen Japan, dat moet rekenen op spelers als Honda, Okazaki en Kagawa. Bij de Zuid-Amerikanen is James Rodriguez, ex-Real Madrid en momenteel bij Bayern München, de grote ster. Polen en Senegal zijn de twee andere landen in groep H.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws