Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Yves Vanderhaeghe: “Dat verraste me van Club Brugge”

Yves Vanderhaeghe (KV Oostende)

Yves Vanderhaeghe start komend seizoen weer met de nodige ambities, want AA Gent mikt op een Europese plek en wil ver komen in de Beker van België. Net als bij alle clubs, zijn ook de Buffalo’s druk in de weer op de transfermarkt. 

Stefan Mitrovic en Samuel Gigot vertrokken al en door de komst van Colin Coosemans lijkt ook doelman Lovre Kalinic na het WK andere oorden te zullen opzoeken. Stallone Limbombe (Antwerp), Igor Plastun (Ludogorets), Jean-Luc Dompé (Standard), Eric Smith (Nörkopping) en Ahmed Mostafa (Petrojet, Egypte) zijn de nieuwkomers tot op heden.

Vanderhaeghe volgt ook de transfers bij de concurrentie en is vooral verrast over Club Brugge: “Club Brugge haalde met Mats Rits en Siebe Schrijvers al twee talentvolle Belgen. Zij anticiperen duidelijk op de verplichting van zes Belgen in de wedstrijdkern van achttien. De goede Belgen zijn gegeerd, maar schaars”, vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws