Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Wesley persoonlijk rond met Lazio, maar Club vraagt dit enorm bedrag’

Wesley Moraes (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het buitenland en Club zal die niet tegenhouden als de juiste transfersom op tafel komt. Het Italiaanse Lazio is alvast een heel serieuze kandidaat. 

“Na 2,5 seizoenen in België is de tijd aangebroken om in een grote competitie aan de slag te gaan. Lazio is een geweldige club uit één van de grootste voetballanden ter wereld”, vertelde de makelaar van Wesley aan La Gazzetta dello Sport.

Wesley zou al in Rome geweest zijn, waar hij een mondeling akkoord bereikte. Lazio moet echter nog passeren bij Club Brugge en het bestuur vraagt een som van maar liefst 15 miljoen euro voor de Braziliaan. De stevige aanvaller ligt nog onder contract zodat Blauw-zwart zich niet onder druk gezet voelt om te verkopen onder de prijs.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws