Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Welles-nietes spelletje over Mitrovic nog steeds niet afgelopen

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Het verhaal over Matej Mitrovic begint stilaan een soap te worden, maar aangezien Club nog steeds geen nieuwe verdediger heeft binnengehaald, zou wel eens waarheid achter de geruchten kunnen zitten. 

Zo zou Besiktas nu toch beslist hebben om Mitrovic te verkopen en zou de vraagprijs van 4,5 miljoen euro, de oorspronkelijk aankoopoptie na zijn uitleenbeurt aan Club Brugge, toch nog mogen zakken van de Turken.  Finansgundem meldt dat de Kroaat met een aantal andere spelers eind vorige week op de transferlijst is geplaatst door Besiktas.

Daarom zou Club Brugge graag een nieuwe poging ondernemen om Mitrovic toch definitief naar het Jan Breydelstadion te halen. Mogelijk volstaat deze keer dus een lager bod van ongeveer 3 à 3,5 miljoen euro. Wordt ongetwijfeld vervolgd de komende dagen, aangezien Club zijn kern graag wil rond hebben voor de start van de competitie eind juli.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws