Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Vreemd gerucht linkt Vanaken aan buitenlandse topclub’

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken zit helemaal op z’n plaats bij Club Brugge, maar de goede prestaties van onze spelverdeler blijven natuurlijk niet onopgemerkt in het buitenland. Zo gaat dezer dagen een opvallend gerucht de ronde. 

PSV zou interesse hebben in Vanaken en probeert te kijken of de middenvelder iets voelt voor een overgang naar de Eredivisie. Eerlijk gezegd kunnen we ons niet inbeelden dat Vanaken de Nederlandse competitie als een stap hogerop zou zien. Bovendien moet PSV dan minstens 12 miljoen euro op tafel leggen, wat ook erg onwaarschijnlijk lijkt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws