Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer zwaar aangepakt door Nederlanders: “Een eenvoudige meeloper”

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Ruud Vormer heeft er een dijk van een seizoen opzitten, waarin hij met dertien goals en achttien assists imposante statistieken kan voorleggen. De middenvelder werd daarvoor ook beloond met een eerste selectie voor de Nederlandse nationale ploeg.

Twee weken geleden mocht hij tegen Slowakije invallen, tegen Italië stond hij in de basis. Bondscoach Ronald Koeman had lof, maar niet iedereen deelde die. “Ik snap niet dat die Vormer er nu plots instaat, die is 30 jaar en zal niet meer beter worden. Het is nog steeds een eenvoudige meeloper”, haalt Johan Derksen gemeen uit in VI Oranje.

Ook René van der Gijp is sceptisch. “Jezus, Ruud Vormer. Hij kwam er een keer aardig uit en gaf een goed voorzetje, maar met Ruud Vormer kan je toch niet naar een tornooi gaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws