Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer over Belgische defensie: “Ik zou voor hem kiezen”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

België won gisterenavond op het WK voetbal met 1-0 tegen Engeland en speelt daardoor maandag om 20u in de achtste finales tegen Japan. Ruud Vormer was achteraf te gast in Villa Sporza op één

Onze kapitein ziet het positief in voor de Rode Duivels en denkt dat ze ver kunnen geraken, ook nu mogelijk Brazilië wacht in de kwartfinales. Over het verdedigende vraagstuk met Boyata, Kompany en Vermaelen in de volgende partij tegen Japan is hij wel duidelijk: “Ik zou die Boyata gewoon laten staan. Vermaelen en Kompany komen uit blessures en die jongen heeft het goed gedaan. Niks veranderen, lekker laten staan zo”, aldus Vormer.

Mede-analist Geert De Vlieger had daar een andere mening over: “Telkens ik Kompany heb zien terugkeren uit blessure pikt hij meteen zijn niveau op. Hij staat er direct. Zoveel verdedigers hebben hem al proberen te vervangen bij Manchester City, maar dat is nooit gelukt. Ik zou voor Kompany kiezen centraal achterin.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws