Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Volgende aanwinst Club krijgt stevige sneer: “Weglopen vind ik niet goed”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Dinsdag zette Mats Rits zijn handtekening onder een contract voor drie jaar, waarmee Club Brugge zijn eerste aanwinst voor volgend seizoen nu ook definitief beet heeft. Aankoop nummer twee zal in principe snel in zijn voetsporen volgen.

In principe rondt Club vandaag immers de komst van Siebe Schrijvers af. De 21-jarige aanvallende middenvelder wou per se vertrekken bij KRC Genk omdat hij sinds de aanstelling van Philippe Clement amper nog aan spelen toe kwam. Maar in Genk zijn ze niet zo blij met de beslissing van hun jeugdproduct.

Technisch directeur Dimitri de Condé deelt in Sport/Voetbalmagazine een stevige sneer uit aan Schrijvers. “Persoonlijk vind ik dat Siebe de concurrentie hier moet durven aangaan. Weglopen van zo’n situatie vind ik niet goed”, is De Condé scherp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws