Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vijfde zomertransfer in de maak: ‘Smaakmaker uit Belgische competitie op weg naar Club Brugge’

Bart Verhaeghe speech

Club Brugge rondde vrijdag de transfer van Karlo Letica (21) af, maar CEO Vincent Mannaert en co blijven niet bij de pakken zitten. Eerstdaags hopen zij na Mats Rits, Arnaut Groeneveld, Siebe Schrijvers en Letica ook een vijfde inkomende transfer af te ronden.

Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge nu werk gaat maken van de komst van Clinton Mata. De speler zou zijn medische testen al hebben afgelegd en de afronding van de transfer zou in principe niet lang meer op zich laten wachten.

De 25-jarige Mata speelde tijdens het voorbije seizoen op uitleenbasis bij KRC Genk, maar is nog steeds eigendom van Sporting Charleroi. Genk vindt de vraagprijs van 3 miljoen euro te hoog en haakte daarom af.

Concurrent voor Cools

Club gaat dus vol voor Mata, al is het nog niet duidelijk hoeveel het bestuur wil betalen voor de rechtsachter. Als de Belgische Angolees naar het Jan Breydelstadion komt, moet hij de concurrentie aangaan met Dion Cools.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws