Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verrassende Bruggeling: “Ik heb meeste ervaring in Champions League”

Busverwelkoming (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge is komend seizoen zeker van de groepsfase van de Champions League. Een Bruggeling waarvan je het niet zou verwachten, laat weten dat hij over het meeste ervaring in deze Europese topcompetitie beschikt. 

“Nu is erover nadenk, ben ik de speler met de meeste Champions League-ervaring bij Club Brugge. We zijn een heel jong team. Alleen Simons is meer ervaren, hij heeft nog meer Champions League-wedstrijden gespeeld maar hij stopt”, vertelt Ivan Tomecak aan Germanijak.

De Kroaat was al verschillende keren actief in de groepsfase van de Champions League met Dinamo Zagreb en scoorde zelfs tegen Real Madrid. “We hopen dat wij geen grap gaan zijn. In een gunstige loting zouden we zelfs kunnen doorgaan in de groep.”

Tomecak kwam in de winter over van KV Mechelen, maar kon nooit overtuigen. In principe is hij een mislukte transfer en mag de flankspeler weer uitkijken naar een ander team.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws