Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Verheyen wil bij Club Brugge komen shoppen’

Gert Verheyen (analist)

Gert Verheyen gaat na jaren als analist komend seizoen voor het eerst aan de slag als hoofdtrainer. Het Clubicoon tekende een contract bij KV Oostende, waar hij herenigd wordt met andere Club-coryfeeën als Hugo Broos (technisch directeur) en Franky Van der Elst (assistent-trainer). En mogelijk neemt hij ook een speler van Club mee.

Als gewezen bondscoach van de U19 kent Verheyen immers heel wat jonge Belgische talenten goed en een flink aantal van hen zou in beeld zijn bij KVO. Het Nieuwsblad weet dat ook Jordi Vanlerberghe op het verlanglijstje van de kustploeg staat.

De 21-jarige verdediger/middenvelder kwam vorige zomer over van KV Mechelen, maar kon zich in zijn eerste seizoen bij Blauw-Zwart niet helemaal doorzetten. Hij kwam in alle competities samen acht keer in actie, waarvan slechts drie keer als titularis. Een uitleenbeurt zou daarom tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws