Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen polst speler van Club, maar die lijkt onhaalbaar

Gert Verheyen (analist)

Club Brugge heeft de trainingen hervat en de komende weken worden nog de nodige transferactiviteiten verwacht. Zo heeft KV Oostende zijn oog laten vallen op een speler van Blauw-zwart

Gert Verheyen, oud-boegbeeld van Club, is komend seizoen trainer van KV Oostende en wou Jordi Vanlerberghe graag toevoegen aan zijn kern, op huurbasis of via een definitieve transfer, maar Het Laatste Nieuws meldt dat de transfer onhaalbaar lijkt voor de Kustploeg. Hetzelfde geldt voor Zinho Vanheusden, die afgelopen seizoen na de winter uitkwam voor Standard op huurbasis van Inter Milaan.

Gano en Lombaerts mogen weg bij KVO omwille van hun hoge salaris, maar zullen ingezet worden zolang ze niet vertrokken zijn. “We zijn al wekenlang aan de slag, maar eindelijk mag ik doen wat ik het liefst doe. Het is de eerste keer dat ik een transferperiode meemaak. En dan zeg je: wat is dat allemaal?”, aldus Verheyen in een reactie aan de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws