Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van Rhijn keert niet terug naar Club en traint mee bij ander team

Ricardo van Rhijn wijst

Club Brugge moet deze zomer nog een oplossing zoeken voor een aantal spelers die vorig seizoen verhuurd werden. Van de vele huurlingen mag enkel Sander Coopman immers opnieuw aansluiten bij de A-kern. Voor Ricardo van Rhijn is het Brugse avontuur voorbij.

De Nederlandse rechtsachter werd in de zomer van 2016 weggeplukt bij Ajax, maar een groot succes werd dat niet. In zijn eerste seizoen speelde hij 21 keer mee, goed voor drie doelpunten en drie assists. Maar vorig seizoen liet Ivan Leko Van Rhijn al snel weten dat hij niet in zijn plannen paste.

De 27-jarige werd vorig seizoen verhuurd aan AZ, maar dat besliste hem niet definitief over te nemen. Desondanks traint Van Rhijn wel opnieuw mee bij de Nederlandse Eredivisionist. Hij mag er zijn conditie voorlopig onderhouden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws