Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trekt Limbombe dan toch niet naar Huddersfield?

Anthony Limbombe (Club Brugge - AZ)

Anthony Limbombe wordt de afgelopen dagen voortdurend gelinkt met een overgang naar Huddersfield Town uit de Premier League. Dat is de ploeg van Laurent Depoitre. 

Huddersfield is bereid om 15 miljoen euro neer te tellen, maar volgens Het Laatste Nieuws hebben nu ook de iets kapitaal krachtigere clubs Southampton en Newcastle United zich gemeld voor de flankspeler. Club ziet het graag gebeuren, want een opbod tussen deze 3 clubs doet de prijs mogelijk nog met enkele miljoenen euro’s stijgen.

Ook RB Leipzig en Schalke ’04 zouden Limbombe op hun lijstje hebben staan, maar omdat de speler zelf graag naar de Premier League wil, lijkt het erop dat hij een keuze zal maken tussen Huddersfield, Southampton en Newcastle.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws