Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schrijvers geeft steekje richting zijn ex-club KRC Genk

Siebe Schrijvers is sinds enkele weken een speler van Club Brugge. Hij is jong, Belgisch, talentvol en past dus ideaal in de toekomstplannen van trainer Ivan Leko. 

Bovendien is elke club in de Jupiler Pro League verplicht om iedere match 6 Belgen op het wedstrijdblad in te vullen. “Ik had een heel fijn gevoel toen ik hier aankwam. Ik ben heel goed opgevangen door de staf en door de spelers, dus het is heel fijn om hier als jonge gast bij deze club te mogen komen”, vertelde Schrijvers aan Club TV.

“Ik zie Club Brugge als een stap hogerop. Het moment was aangebroken. Club Brugge is gewoon een heel mooie club, misschien wel de mooiste club in België. Ik ben blij en daar staat mijn familie helemaal achter.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws