Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan blaast de aftocht op WK na pijnlijke nederlaag

Mathew Ryan (Club Brugge)

Voor Mathew Ryan is zijn tweede WK er eentje geworden om snel te vergeten. De ex-doelman van Club Brugge probeerde vandaag met Australië de laatste strohalm te grijpen om zich nog te plaatsen voor de tweede ronde, maar slaagden daar niet in.

Het resultaat van de Australiërs bleek achteraf sowieso al van geen belang, doordat Denemarken met een gelijkspel tegen Frankrijk zich verzekerde van de tweede plaats. Meer dan een afscheid in schoonheid zat er zo niet meer in voor de Socceroos, maar ook daar slaagden ze niet in.

Australië verloor zijn slotmatch immers met 0-2 van Peru. Voor Ryan werd het een baaldag, want hij was volstrekt kansloos op een schitterende volley van Carillo en een afgeweken bal van Guerrero. Australië eindigt zo met één punt als allerlaatste in zijn poule.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws