Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Roberto Martinez selecteert deze 24 namen voor Rusland

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

Roberto Martinez heeft deze voormiddag zijn definitieve kern voor het WK in Rusland bekend gemaakt. Hij selecteert wel 24 namen i.p.v 23 omdat Laurent Ciman als vervanger klaarstaat voor de licht geblesseerde Vincent Kompany. 

De 4 jongens die afvallen zijn: Matz Sels (Anderlecht), Christian Kabasele (Watford), Jordan Lukaku (Lazio) en Christian Benteke (Crystal Palace). De vijfde afvaller wordt dus Kompany (Man City) of Ciman (Los Angeles FC). Met Ciman en Meunier zitten twee ex-spelers van Club Brugge in de groep.

De selectie van de Rode Duivels voor het WK:

Doelmannen: Thibaut Courtois (Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool), Koen Casteels (Wolfsburg)

Verdedigers: Toby Alderweireld, Jan Vertonghen (Tottenham), Vincent Kompany (Man City), Thomas Vermaelen (Barcelona), Thomas Meunier (PSG), Laurent Ciman (Los Angeles FC), Dedryck Boyata (Celtic)

Middenvelders: Kevin De Bruyne (Man City), Mousa Dembélé (Tottenham), Axel Witsel (Tianjin), Marouane Fellaini (Man Utd), Yannick Carrasco (Dalian), Nacer Chadli (WBA), Leander Dendoncker (Anderlecht), Thorgan Hazard (Gladbach), Youri Tielemans (AS Monaco), Adnan Januzaj (Real Sociedad)

Aanvallers: Eden Hazard (Chelsea), Dries Mertens (Napoli), Romelu Lukaku (Man Utd), Michy Batshuayi (Dortmund)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws